Anderen aan het woord
over mijn vioollessen.

Anne-Marie Bosch
“Onze dochter van nu 10 jaar heeft enkele jaren vioolles bij Susan Diaz de la Cruz in Arnhem. Susan is kundig en geduldig. Ze weet steeds de “juiste snaar” te raken tijdens de les afhankelijk van het speelniveau, de moeilijkheidsgraad van de muziekstukken en de “sfeer” van de dag. De hele les heeft ze alle aandacht voor het kind en de muziek. Ze kan heel motiverend het vioolenthousiasme aangewakkerd houden. Soms is het vioolspelen voor onze dochter wellicht wat minder interessant, maar de les wil ze niet missen.”
Astrid Brandsma

“Susan heeft respect voor elke leerling. Susan past zich aan de leerling aan, maar zal ook een weg proberen te vinden om de leerling beter te laten spelen. Onze dochter heeft het erg naar haar zin, nadat ze een lastige lerares had gehad. Ze richt zich op techniek, kneepjes van het vak en vooral plezier in het spelen.”

Screenshot_20230115_060547_Facebook

Margreet van der Kleij
“De plezier van het muziek maken en de liefde voor muziek staan bij Susan op de eerste plaats. Met veel didactisch en pedagogisch inzicht en met eindeloos geduld past ze haar lessen aan elke leerling aan. Daarbij mogen kinderen ook hun eigen ideeën inbrengen en voorstellen doen voor speelstukken. Onze dochter gaat al 6 jaar met plezier naar vioolles. Ik zou Susan zeker aanbevelen aan elke ouder die een lieve, goede, leuke viooldocent zoekt!”

 
Kamalja Gousseinbekov
“Mijn oudste dochter heeft 10 jaar vioolles gehad van Susan en de jongste krijgt al om en nabij 5 jaar les. De lesmethode van Susan ervaar ik als zeer prettig. Haar toenadering, betrokkenheid, vriendelijkheid, vooral de vakbekwaamheid spreekt mij enorm aan. Men wil graag bij haar op les. Susan, ik wil je graag bedanken voor je inzet en energie die je in mijn dochters hebt gestoken.”

Pam Post
“Vioolspelen bij Susan is een verademing. Ze heeft de flexibiliteit om met de kinderen mee te bewegen waardoor vioolspelen altijd een gezellig feestje is, ook als ze even “geen zin” meer hebben of moe zijn. Haar enthousiasme, warmte en liefde voor dit mooie instrument weet ze als geen ander over te brengen. Een aanrader voor jong en oud.”


Suzy Yin
“Een zeer goede leraar en erg geduldig. Mijn dochter vindt je klas erg leuk en ze geniet echt van je lessen. Veel geleerd en veel plezier in de lessen.”


Hanneke Bakker

“Super gemotiveerd, gepassioneerd en vol overgave geeft Susan viool les. Van klassiek tot modern, alles kan bij Susan! Stap voor stap, in het tempo van het kind geeft zij les. Een absolute aanrader voor iemand die graag viool wil leren spelen!”

 

Yuen Yee
“Onze dochter (7 jaar) volgt al bijna een jaar vioolles van Susan. Ze vindt het heel erg leuk om vioollessen van Susan te volgen.  Susan is lief, geduldig, begripvol en ze geeft duidelijk en goed vioolles. Susan houdt heel goed rekening met wat een kind kan en wilt. Onze dochter wordt op een positieve manier aangemoedigd om viool te spelen, waardoor ze het tot vandaag nog steeds heel erg leuk vindt. Susan is zeker een aanrader, als je vioollessen wilt volgen. Wij hadden eerder een andere vioollesdocente gehad, maar onze voorkeur gaat zeker uit naar Susan. 

Screenshot_20230131_132218_WhatsApp

Mónica Lopez Lorenzo
“Fantastisch en motiverend lerares met erg verstand van zaken over muziek en de ontwikkeling van kinderen. Mijn dochter speelt viool bij Susan sinds ze 5 jaar oud is (inmiddels 15!) en elke week gaat ze met plezier ernaar toe. Juf Susan heeft ons geholpen om ons kind beter te begrijpen en ze heeft goede handvatten gegeven om haar te helpen met ontwikkelen. Mijn dochter is een zeer slim, ondernemend persoon die veel van muziek houdt, mede dankzij Susan. Een aanrader.”
Sevim Kilic

“Susan en mijn dochter maken altijd grapjes tijdens viool spelen.
Solin voelt zich heel fijn en zit lekker in haar vel als zij les heeft. Susan is heel lief en voelt als een vriendin. Ik kom al 4 jaar met vol vertrouw naar juf Susan . Ze is heel geduldig met leren, met herhalen en is erg bekwaam.”

https://utsb.utm.my/